13.12.2013

Joulukalenteri - luukku 13

Päivän kysymys:
Miksi olet päätynyt juuri tähän hevoseen/rotuun? Jos et saisi valita suosikkirotuasi mikä rotu olisi seuraava valinta? Miksi?


Miksikö vuonohevonen? Miksikö Petteri? Kohtalolla varmasti oli sormensa mukana tässä pelissä. Ensinhän inhosin Petteriä, pidin Vekusta (suomenhevonen), mutta kun tutustuimme Petterin kanssa aloin pitämään hänestä päivä päivältä enemmän. Miksikö? En todellakaan tiedä. Noh, syy on varmasti selvä että miksi sitten tämä keltainen. Petteri nyt sattuu olemaan vuonis, mutta eipäs hän sille mitään voi. Valitsisin siis yhä vuonohevosen, sillä tämä uljas przewalskinhevosesta polveutuva eläin on hurmannut minut niin ulkonäöllään, luonteellaan kuin monikäyttöisyydelläänkin. Näissä on sitä jotain!

Enstä jos vuonohevonen ei sitten olisi vaihtoehto? Luulen että kääntyisin sotiemme veteraaniin eli suomenhevoseen. Syy tähän saattaisi olla se, että nämäkin ovat monikäyttöisiä, kestäviä ja jytkyjä. Näissä on vielä sekin hyvä puoli, että näitä on erikokoisia, isompia kuin vuonohevoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti