3.10.2013

Liikaa vapaata

Yritin tänään ratsastaa koulua ilman satulaa. Menimme oikein raviradan keskelle isolle kentälle, mutta jo ennen portteja Petteri kapinoi; peppua ilmaan ja sivuaskelia. Onneksi puolen vuoden satulattomuuden aikana tasapainoni kehittyi enkä mätkähtänyt maahan. Kentällä menemisestä ei alkuun tullut mitään, radalla juoksevat ravihepat oli todella pelottavia ja käynti oli vieras askellaji. Odottelin että rata tyhjeni ja päätin mennä vähän päästelemään höyryjä. Laukkaa koko kierros ja johan rupesi koulu maistumaan. Ja hyvin poika menikin kun päästiin vauhtiin. Lopuksi hyppäsin muutaman esteen tarhassa.

Ja ison psyllium kuurin aikana pitäisi liikuttaa kevyesti, miten?! Tai kuka sen jälkeen liikuttaa kun on ollut vapaalla kuurin ajan? Ei kukaan, ellei saa irtojuoksuttaa.

Hoidin poikaa tänään koko viikon edestä. Kavioiden pohjista rapsuttelin kaikki kasvaneet palat jotka vain irtosi ja irrottelin kaikki psylliumit korvista, parrasta, turvasta ja jopa vuohiskarvoista! Porstalla vielä hinkkasin ruununrajat ja uitin kaviot ämpärissä. Biotiini naminosta ja nelipiistä on tainnut olla apua kavioiden kasvuun! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti