26.8.2014

Lihava poni

Laiduntarjoilu jatkukoon! 25.8.2014
Mikäs sen mahtavampaa kun käydä syömässä kunnon pitkää heinää toisella laitumella... ainakin Hopon ja Petterin mielestä. Tein ukkeleille minilaitumen toiselle pellolle, jossa on vielä pitkää heinää. Kerrankin kun on mahdollisuus oikeisiin laitumiin, kai ne täytyy hyödyntää! Talvella ehtii syödä kuivaheinää ja olemaan tarhoissa.
Hopo & Petteri 25.8.2014
Omaan tarhaan jouduttua voi kaveria hieman rapsuttaa. Tai ei huono ole tarjoilu sielläkään, nimittäin pojilla on portti auki laitumelle. Välillä on myös mukava nuolaista kivennäistä kiposta.
25.8.2014

25.8.2014
Petterin tyylinäyte irtojuoksutuksesta. Kenties pupulle sukua? Helppoa liikuntaa minulle. Hopon ja Petterin irtojuoksutus kentällä, kun molemmilla aivan älyttömästi virtaa. Ja jotain on melkein joka päivä tehtävä, on nimittäin kiloja tullut lisää! Chia-siementen laihduttava vaikutus taitaa olla totta. Nimittäin mikään muu ei ole muuttunut, jätin vain chian ruokinnasta pois viikoksi. Ellei sitten hiekkaa ole kertynyt liikaa...
Gamma
Kuuntelin aamulla Tarea ruokkiessani, että mikä ihme rapisee rehuvarastossa. Kukas muukaan siellä kun Gamma syömässä Mooneyn väkirehuja. Tai pikemminkin keräämässä parhaimmat päältä, eli leivän palaset.
24.8.2014
Sunnuntai ajelulla, mukana matkassa oli Susanna Riinalla. Mukavan reipas kärryajelu mahtavassa illassa. Jos tämän päivän sovitettu satula oli huono, niin ainakin kärrylenkki oli onnistunut ja hyvä! Näissä tunnelmissa on hyvä polkaista viimeinen viikko käyntiin, Petterin laidun"loma" kyllä vielä jatkuu, mutta minun on aika palata arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti