17.8.2014

Hyvä päivä!

Vihdoin uskallan sanoa sen ääneen, Petterillä on puhtaat liikkeet! Lauantaina 9.8. menimme ravissa ensikertaa puhtain askelin. En uskaltanut muuta kuin toivoa, että jatkuvat jalkavaivat olisivat jo ohi. Nyt olen saanut asiaan varmuuden ja uskalsin tänään pitkän tauon jälkeen hypätä! Miten me nautimmekaan! Torstaina kyllä hypytin Petteriä liinassa, mutta eihän se sama asia ole kuin itse hypätä. Huominen tuo varmuuden siitä, onko jalat nyt oikeasti kunnossa. Oikea vuohinen turvottelee lähes jatkuvasti, mutta uskon sen johtuvan nuljuluun tulehduksesta. Tarkoituksena on nyt pitää muuten jalat turvottomina kylmäämällä ja savihoidolla.
Kilojakin on lähtenyt, mutta urakkaa on vielä monta kiloa.
Terveillä jaloilla laihduttaminenkin on paljon helpompaa ja mukavampaa! Lyhyessä ajassa olen saanut uskomattoman määrän painoa pois ponilta (kiinteytynyt, ei laihtunut!!!), enkä ole edes ruokintaa muuttanut, isontanut vain laidunta ja lisännyt liikuntaa. Nyt kun saan Petterin normaalipainoiseksi, ehkä hieman sporttikuntoiseksikin, ei kiloja tule enää lisää koskaan! Ei ainakaan, että kaikki siitä jaksaa jauhaa vaikka asian tiedän kyllä. Mieluummin lihava kuin hiekkaähky joka viikko. Onneksi siihenkin on löytynyt ratkaisu ;)
Tällaiset vaaleanpunaiset poistuivat Petterin kavioista 8.8.
Loistavia uutisia myös kengityksen tiimoilta! 6vk nuo miehekkään vaaleanpunaiset mömmöt ja vihreät pohjalliset olivat saaneet aikaan sen, että kavionpohjat olivat vahvistuneet. Toki osasyynä voi olla se, että vihdoin! biotiinin syöttö näkyy ja kaviot kasvaa! Ei ehkä vielä normaalia vauhtia, mutta kasvavat ja sekös mikä on tärkeintä! Laitettiin enää siis vain pohjalliset, ehkä saamme nekin kohta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti